• Ново
Лилави акварелни фонови ръкавици, комплект за скоби на саксия, неплъзгащи се и устойчиви на топлина кухненски ръкавици, барбекю от микровълнова фурна три комплект?

Лилави акварелни фонови ръкавици, комплект за скоби на саксия, неплъзгащи се и устойчиви на топлина кухненски ръкавици, барбекю от микровълнова фурна три комплекта

Оценка на клиента:
BGN 6.93

Брой продукти
Налично

5см 【Описание на продукта】 2 Изолирани ръкавици и подложка за покритие на саксия, със страничен дизайн на въже за лесно окачване и съхранение. 【Размер на материала】 Водоустойчив полиестерен плат+антисалд материал, 11 инча/28 см × 7,2in 18. Приложим сценарий : Подходящ за разкриване на саксии и тигани в кухни, сервиране на купи и чинии в микровълнови фурни, фурни и външни барбекюта. 【Описание на продукта】 2 изолирани ръкавици И подложка за покритие на саксия, със страничен дизайн на въже за лесно окачване и съхранение.【Размер на материала】 Водоустойчив полиестерен плат+антисалд материал, 11in/28cm × 7.5 cm, 【Производителност на продукта】 Изолираните ръкавици са изработени от висококачествена тъкан, с фина изработка, гъста и издръжлива и са устойчиви на изпадане и Топлинна изолация. Вътрешният и външния слой са изработени от водоустойчив плат, което улеснява почистването.

Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват

Женски върхове на резервоара небрежно свободно прилепване плюс размер слънчогледов отпечатани тениски горещи 6sl4875543

BGN 2.33

Въпрос на размера : Въпрос : Редовният ми размер е малък, аз съм 5'5 "130lbs Какъв размер трябва да получа? A : Ни

Бюлетин